Personalizar las preferencias de consentimiento

Usamos cookies para ayudarle a navegar de manera eficiente y realizar ciertas funciones. Encontrará información detallada sobre cada una de las cookies bajo cada categoría de consentimiento a continuación.

Las cookies categorizadas como “Necesarias” se guardan en su navegador, ya que son esenciales para permitir las funcionalidades básicas del sitio web.... 

Siempre activas

Las cookies necesarias son cruciales para las funciones básicas del sitio web y el sitio web no funcionará de la forma prevista sin ellas.Estas cookies no almacenan ningún dato de identificación personal.

Las cookies funcionales ayudan a realizar ciertas funcionalidades, como compartir el contenido del sitio web en plataformas de redes sociales, recopilar comentarios y otras características de terceros.

No hay cookies para mostrar.

Las cookies analíticas se utilizan para comprender cómo interactúan los visitantes con el sitio web. Estas cookies ayudan a proporcionar información sobre métricas el número de visitantes, el porcentaje de rebote, la fuente de tráfico, etc.

Las cookies de rendimiento se utilizan para comprender y analizar los índices de rendimiento clave del sitio web, lo que ayuda a proporcionar una mejor experiencia de usuario para los visitantes.

No hay cookies para mostrar.

Las cookies publicitarias se utilizan para entregar a los visitantes anuncios personalizados basados ​​en las páginas que visitaron antes y analizar la efectividad de la campaña publicitaria.

La carta

Us convidem a començar un viatge gastronòmic inoblidable amb nosaltres. Hem unit la nostra tradicional cuina amb la fusió pels sabors, aromes i textures únics que només proporciona el forn i la graella de llenya.

Cuina de trobada, per a compartir i gaudir.
Bienvenidos a Pizzaluna.

Per a començar

Patates braves casolanes

Natxos amb guacamole

Natxos amb salsa de formatges picant

Provoleta

Cremós formatge Provolone amb Cruixent de Blat i un punt de Chimichurri

Lunachos

Natxos amb salsa de formatges, carn de vedella, pico de gallo, jalapeños, formatge cheddar i guacamole.

INSUPERABLES

Amanides

Verda amb guacamole

Enciams variats, guacamole, tomàquet, cogombre, olives, blat de moro, pastanaga, pebrots i ventall de truites de blat de moro.

Muntanyesa

Enciams variats, olives negres, tomàquet, poma, rul de cabra, fruita seca i vinagreta de mel.

Cèsar

Enciams variats, tomàquet, pollastre, pa torrat, escates de formatge parmesà, olives i amaniment de salsa César.

Burrata

Ruca, cirerols, melmelada de gerds i fruita seca.

Pasta fresca

Spaghettis

Nyoquis de patata

Raviolons d'Espinacs

Deliciosa pasta casolana farcida d'espinacs, ricotta i parmesà.

Raviolons de Carn

(Fets de forma artesanal).

Raviolons de Carabassa i Alls Tendres

BONÍSSIMS!

Combina-ho amb les nostres salses:

Pesto, Quatre formatges, Carbonara, Napolitana, Bolonyesa i Bolets.

Fondue de formatges

Cruixent pa de pagès artesà acabat de fer a la llenya, farcit d'exquisida salsa de formatges calents amb mix de carns brasejades a la graella i broqueta de crostons. Per a l'opció vegetariana podem canviar el mix de carn per Xips de Verdures.

Per a 2 persones

Per a 4 persones

Plat addicional de formatge o carn

Plat addicional de Xips de verdures

Empanades criolles en forn a la llenya

Tradicionals

Carn

Pollastre, ceba i formatge

Tonyina

Pernil i formatge

Blat de moro, ou i formatge

Bolets assortits, all, julivert i xerès

Bacallà, pebrot, ceba i tomàquet

Botifarra, xampinyons i ceba

Gorgonzola, pera confitada i nous

Espinacs, passes i pinyons

Carn picant, formatge cheddar i jalapeños

Morcilla, ceba caramel·litzada i pinyons

Del xef

Xai brasejay i fumat a la llenya d’alzina

Ànec confitat a aixa temperatura amb bolets de temporada i ceba caramel·litzada

Dolces

Dulce de Leche, galeta Oreo i Nous

Hamburgueses

Autèntica hamburguesa casolana de 200 grams de vedella a la graella, amb pa casolà i guarnició de patates fregides.

Hamburguesa Completa

Amb maionesa, enciam, tomàquet i formatge Cheddar.

Hamburguesa Pizzaluna

Maionesa, tomàquet, enciam, ceba caramel·litzada, ou ferrat, bacon i formatge Cheddar.

Hamburguesa Premium

Ruca, tomàquet, maionesa, bolets assortits brasejades amb Sarment i coronada amb formatge Cheddar.

Cabreta

Maionesa, ruca, tomàquet, pebrot vermell escalivat i formatge de cabra.

Carns

Talls selectes uruguaians, rostits a la graella, amb llenya de fustes nobles, de manera lenta i cuidada, mantenint així la nostra tradicional història de rostidors criolls.

Choripan

En pa acabat de fer, xoriço crioll, enciam, tomàquet, maionesa i chimichurri.

Especial de Bifé de buit

Panet acabat de coure amb maionesa, enciam i tomàquet, filets de bifé de buit amb chimichurri, formatge cheddar i deliciosa ceba i pebrot caramel·litzat. Amb guarnició de patates fregides.

Chivito de la Casa

Deliciós filet de vedella o sucós pit de pollastre a la planxa, sobre un panet acabat de fer amb maionesa, enciam, tomàquet, pernil dolç, bacon, formatge, ou ferrat, olives verdes i pebrot vermell. Amb guarnició de patates fregides.

Rostit de tira

Tradicional xurrasco de vedella de 500g. Amb guarnició de verdures de temporada a la brasa i trio de salses.

Entranya de Vedella

Tendríssim i sucós bifé de vedella de 500g típic uruguaià amb guarnició de verdures de temporada a la brasa i trio de salses.

Bifé de buit

Característic tal de vedella, tendre i sucós, de 500g amb guarnició de verdures de temporada a la brasa i trio de salses.

Puré de Patates

Gratinat amb Parmesà.

Trio de Salses

Chimichurri, allioli i salsa Criolla.

- Addicional de Salses (c/o)

Formatges, chimichurri, allioli I Salsa Criolla.

Milaneses gourmet

Les nostres milaneses són de vedella o pollastre, gratinades a la llenya. Van acompanyades de guarnició de patates fregides i amanida.

Al pa

Tendríssima escalopa arrebossada en un panet acabat de fer, amb maionesa, enciam, tomàquet, formatge i guarnició de patates fregides.

En dos pans

Escalopa en dos panets amb maionesa, enciam, tomàquet, formatge i guarnició de patates fregides.

Al plat

Clàssica escalopa a la milanesa.

Napolitana

Súper milanesa amb salsa de tomàquet, pernil dolç i mozzarella al gratén.

A Cavall

Increïble milanesa amb salsa de tomàquet, pernil dolç, mozzarella i coronada amb un ou ferrat, cruixent bacon i pebrot vermell.

Fugaceta

Deliciosa milanesa amb salsa de tomàquet, pernil dolç, ceba i mozzarella gratinada.

Del Bosc

Exquisida milanesa amb pernil dolç, mozzarella, assortit de bolets saltats i ceba caramel·litzada.

Criolla

Milanesa amb pernil dolç, mozzarella, tomàquet natural en rodanxes i salsa chimichurri.

Asturiana

Espectacular milanesa amb salsa de tomàquet, pernil dolç, mozzarella, formatge cabrales, pera confitada i ametlles torrades.

De l’avia

Increïble milanesa amb salsa de tomàquet, pernil dolç, escalivada de pebrots vermells, ceba, albergínia i formatge de cabra fos.

Serranita

Boníssima milanesa amb salsa de tomàquet, pernil serrà, mozzarella, tomàquet sec i olives verdes.

Balear

Fantàstica milanesa amb salsa de tomàquet, pernil dolç, mozzarella, sobrassada i ou.

Bojos pel Formatge

Sabrosa milanesa amb salsa de tomàquet, pernil dolç, olives negres, pebrot vermell i la nostra especial combinació de quatre formatges.

Imperial (per a dues persones)

Mega milanesa amb salsa de tomàquet, pernil dolç i mozzarella gratinada. Amb guarnició de patates fregides, amanida, ous ferrats, pebrot verd i croquetes.

Puré de patates

Gratinat amb Parmesà.

Pizzes

Les nostres pizzes s'elaboren de manera artesanal, fetes a mà cada dia, i cuinades en el nostre forn de llenya. La nostra massa és típica de les pizzes tradicionals del Riu de la Plata, cruixent per fora i esponjosa per dins. Us convidem a descobrir-les!

Margarita

Deliciosa massa fresca amb mozzarella, salsa de tomàquet i alfàbrega.

Delícia de formatges

Massa blanca amb la nostra selecció de sis formatges, festucs i mel de romaní.

Mediterrània

Cirerols, mozzarella, anxoves, olives negres, tàperes i orenga

Diabla

Tomàquet, mozzarella, salsa picant, pebrot vermell, bacon i xoriço picant.

Vegetariana

Tomàquet, mozzarella, verdures brasejadas a la llenya i romesco fumat

Pirinenc

Tomàquet, mozzarella, assortit de bolets a la brasa i formatge brie

Mallorquina

Tomàquet, mozzarella, sobrassada i ou

Barbacoa

Tomàquet, mozzarella, vedella fumada, ceba caramel·litzada i salsa barbacoa

Pizzaluna

Tomàquet, mozzarella, xampinyons, pernil dolç, bacon, olives, pebrot Vermell, extra de mozzarella.

Carbonara

Tomàquet, mozzarella, salsa carbonara, ceba, xampinyons, bacon

Escalivada

Tomàquet, mozzarella, ceba, albergínia, pebrot vermell escalitva amb formatge de cabra.

Serrana

Tomàquet natural, mozzarella, olives, pernil serrà, extra de formatge, ruca.

Catalana

Tomàquet, mozzarella, botifarra, allioli gratinat i pinyons.

Gorgonzola

Tomàquet, mozzarella, gorgonzola, nous i cruixents de bacon.

Postres

Copa de Gelats

Dulce de Leche

Xocolata

Vainilla

Llimona

Sorbet de llimona

Al Cava

A la menta

Al Vodka gelat

Copa Don Pedrito

Copa de Baileys amb gelat de Dulce de Leche i Vainilla, neules i *Crocanti d'ametlles.

Crêpes de Dulce de Leche, amb Sucre cremada i Nata

Couland de Xocolata, amb Gelat de Vainilla i Nata Muntada

Brownie de Xocolata i Nous, amb Crema de Dulce de Leche Nata

Pastís de Formatge amb melmelada de Fruits del Bosc o Crema de Dulce de Leche

Tiramisú

Pudding de Coco al Caramel

Flam d'Ou

Amb Dulce de Leche o amb Nata, o amb tots dos!

Pa de pessic Ametllat amb Dulce de Leche

Empanada de Dulce de Leche, galeta Oreo i Nous

Tarrineta de Iogurt Grec

Amb fruites vermelles o mel.

TostaLuna cruixent amb Dulce de Leche

Torrada de Brioix acabada de coure a la llenya amb Dulce de Leche calent, Nata muntada i duo de gelats.

Postres Chajá

Postres tradicionals de la Pastisseria de l'Uruguai Bescuit genovès a la llenya, nata muntada, préssec en almívar i almívars de llet, recobert de cruixent merenga.

El Celler

Cada vi del nostre celler conta una història. Hem seleccionat amb manyaga negres, rosats, blancs i caves de vinyes locals i internacionals perquè cada xarrup sigui un viatge de sabor, tradició i passió.

Vinos Tintos

Cap de Ruc Montsant Garnatxa
Cruz de Alba Ribera del Duero Tinta fina
Enate Somontano Merlot, Cabernet Sauvignon
Gorrebusto Rioja  Ull de llebre, Mazuelo, Viura
Azpilicueta Rioja  Ull de llebre, Mazuelo, Viura
Las Dosces Utiel Syrah, Tempranito, Bobal
Lambrusco Castelli Modonesi Italia Lambrusca
Elsa Bianchi Argentina Malbec
Viento Sur Argentina Malbec
San Telmo Argentina  Cabernet Sauvignon
Santa Digna Chile Carmenère
Garzón Uruguay Tannat
Maderos Uruguay Tannat

Vinos Rosados

Torres de Casta Catalunya Carinyena, Garnatxa
Ramón Bilbao Rioja Garnatxa
Monistrol Rosat Catalunya Ull de llebre, Merlot
Lambrusco Castelli Modonesi Italia  Lambrusca

Vinos Blancos

Martín Codax Ries Baixes Albarinyo
El perro Verde Rueda Verdejo
Viña sol Catalunya Parellada, Garnatxa Blanca Lambrusca
Finca Real Rueda  Viura, Verdejo
Reventós d’Alella Alella  Pansa Blanca

Sangría

Sangría de Vino Tinto
Sangría de Vino Blanco
Sangría de Cava

Cava Brut Nature

Marqués de Monistrol Cava Xarel·lo, Macabeu, Perellada
Juvé & Camps Cava Xarel·lo, Macabeu, Perellada